FAQ

Hieronder vind je de antwoorden op veel gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Neem hier contact op met de onderzoekers.

Hoeveel tijd kost het onderzoek me?

Je vult de app minimaal vijf keer per dag in. Per keer ben je ongeveer 5 minuten bezig met invullen. Per dag ben je dus ongeveer een halfuur kwijt aan het onderzoek, verspreid over meerdere momenten tijdens de dag. Een onderzoeksperiode duurt telkens 7 dagen: van maandag t/m zondag.

Hoeveel tijd heb ik om de app in te vullen?

Na de eerste notificatie die je krijgt heb je een uur om de app in te vullen. Als je de app niet gelijk invult krijg je na 10 minuten en na 20 minuten nog een notificatie.

Moet ik de app ook ‘s nachts invullen?

Nee, je kan de app alleen overdag en ‘s avonds invullen.

Heb ik een internetverbinding nodig om de app in te vullen?

Nee, tijdens het invullen van de app heb je geen verbinding nodig. Wel moet je eens in de zoveel tijd een verbinding hebben om je data te synchroniseren, anders kunnen we niet zien dat je de app hebt ingevuld.

Wat gebeurt er precies met mijn gegevens?

Je gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server waar alleen de onderzoekers van het inTin-team bij kunnen. Deze gegevens worden gebruikt voor wetenschappelijke artikelen. Voor meer informatie over het doel van het onderzoek kun je hier klikken. In de wetenschappelijke artikelen worden jouw naam en de namen van jouw contacten nooit gebruikt: wij zorgen ervoor dat je anoniem blijft.

Als deelnemer heb je altijd het recht om je gegevens op te vragen, aan te passen of te laten verwijderen.

Kan ik me opgeven voor het onderzoek?

In de meeste gevallen kan je alleen meedoen met het inTin-onderzoek als je daarvoor bent uitgenodigd via je school, opleiding of studie. Voor studenten op het HBO en het WO kan het zijn dat je via een andere student van het onderzoek hebt gehoord. Neem contact met ons op om te checken of je mee kan doen.